Valborg

Nu är allt fixat, det ända som saknas är mina två underbara vänner som smart kommer. Blev lite ändrade planer så iställe för bara Hedda kommer även Marie över. Super mysigt. Dessutom hänger syster yster med. Kommer bli en toppen kväll!
Nu ska vi bara slänga på köttet på grillen och sedan kör vi !


30 april

Tar mig nu ett bad efter ett pass på swedbank, har inte spelat så mycket fotboll som denna vecka, på väldigt väldigt länge ! Inser inte förens nu hur mycket jag saknat fotbollen.

Idag är det ju dessutom sista april, valborg och självaste kungen fyller år ! Stort grattis till dig mannen.
De flesta av mina vänner ska ut på fest eller liknande själv har jag inte riktigt planerat in något. Vet att Hedda kommer hit och vi käkar middag tillsammans med familjen därfter har jag inte en blekaste blir förmodligen en kort sväng till brasan. Ska inte skriva allt för mycket sätter därför punkt här.


Sometimes you gotta walk through darkness to find the light

Bion igår var grymt bra och rekomenderar den starkt! Speciellt till er som sett The Last Song och Dear John, även denna, The Lucky One är baserad på Nickolas Sparks bok. Måste ses!
Innan bion åt vi på Jensens vilket var super gott och mysigt, tack för en fin kväll allihopa !
Nu sitter jag uppe på mitt rum och slö pluggar matte, halv ett rör jag mig mot swedbank för mer fotboll. Ciao


Sol + fotboll

Hann aldrig äta den där glassen igår pga att jag somnade så fort jag publicerat inlägget igårkväll. Snacka om trött.
Hade som sagt två pass fotboll idag också gick hyfsat bra även om det tog på krafterna. Ikväll blir det middag på jensens och bio med några tjejor i laget. Kul.
Imorgon väntas mer fotboll och plugg. Suck. Vi hörs senare kramis.


Läger

Hejsvejs ! Ligger nu däckad i min säng efter en dag fylld av fotboll. Dag ett av två är nu avklarad. Började med ett lättare pass fotboll imorse och sedan efter lunch var det match mot Sura. Imorgon väntas två tuffare pass.
Ska fortsätta chilla i sängen och mummmsa i mig en B&J hare gött /F


26 april 2012

Hann inte med att blogga något igår, satt hela kvällen och filade på min so redovisning om apartheid. Dödens jobbigt var det !
Iallafall så var går dagen den sta dagen på mycket länge, vi hade roliga lektioner och jag fick mycket skratt tillsmmans med mina underbara vänner !
På bla. hemkunskapen lagade vi festmåltider, jag och Aleksandra gjorde pasta med räkor och till efterrätt creme brulee och chokladmousse. Gootttt.

Dessutom var det Alis födelsedag, stort grattis till dig gubben hoppas du haft en underbar dag.

Nu ska jag klä på mig och dra till skolan för nationella i Engelska. CIAO


-


Onsdag 25/4

Dagen har vart grymt bra faktist! Hade ca tre vanliga lektioner idag, och runt tre var det dags för bakning av tyska tårtor med, tillsammans med tyska klassen. I två timmar höll vi på men resultatet blev smarrigt som tusan !
Efter skolan snabbade jag mig hem och sedan vidare till Swedbank för fotboll med A+B laget.
Nu väntat en hel hög med plugg. Bäst att starta nu, hörs imorgon sov sött!


FrulleBulle

Har precis vaknat och sitter just nu i soffan och tittar på rix fm. Världens bästa radio program ! Mummsar även på dagens frukost, smörgås och smoothie.


Fotboll

Sitter nu i sängen nyduschad efter dagens träning. Tränade med Gideonsbergs damlag A+B, det blev match spel hela träningen vilket var mycket kul! Fotbollen har inte vart så rolig på länge !
Efter en hel dag med fotboll, både slm supporter, reporter och spelare sjunker jag nu ner under täcket, laddar om inför en ny skoldag. Denna vecka har vi temavecka med temat kärlek. Mysigt.


Frånvaron

Jag har varit någolunda frånvarande här på bloggen de senaste dagarna, detta pga olika skäl. Men nu är jag tillbaka på banan igen och ska försöka få lite liv i bloggen igen !

Idag var jag och Elsa iväg till Stockholm med skolans fotbollslag, för killar. De spelade senifinal slutspel. Elsa och jag var där som reportrar åt skolans tidning. Det blev 3-3, lika i första matchen mot Aspudden och sedan vinnst med 3-0 mot Maser, trots bra prestationer åkte killarna ur. Tråkigt nog på målskillnad. Men de kom ända bland de topp 4 bästa skolorna i Sverige grymt ju!

Nu ska jag själv ge mig iväg till Swedbank för fotboll. Höres.

//tre bilder från dagen//


GRATTIS

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma ! Hoppas du får en underbar dag för att du förtjänar verkligen det ! Du är världens bästa mamma, och jag älskar dig enormt mycket !


Hot chocolate

Efter fyra lektioner tog jag bussen hem från skolan och skippade de sista två. Mådde inte alls bra och när jag kom hem hade jag feber, trots detta tvingade jag ner mig själv på stan för köp av present till mamma som fyller år imorgon.
Nu sitter jag ihop krupen under filten i soffan och dricker varm choklad i min urbraiga starbucks kopp. Ska återgå till verkligeheten, kanske plugga lite inför np imorgon vi får se. Uppdaterar senare igen puss.


Morfar på besök

Mordar svängde förbi ett tag för att fira mig i efterskott, samt mamma i förskott. Det blev fika och middag, presenter och mys med denna söta vovve Gusten.


Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen. Dagen har rullat på som vanligt med lektioner, lunch och en hel del skratt också.
Nu måste jag sätta mig framför datorn och plugga lite so. Ska nämligen redovisa kring ämnet Apartheid imorgon. En hel del kvar att göra så det är bäst att sätta fart nu! Vi hörs senare kramis


Varberg-warbergspelen

Ligger nu hemma i min egen säng igen efter två nätter på vandrarhen i varberg. Har haft en super mysig och helt underbar helg med laget. Världens bästa lag.
Dessutom tog vi med oss guldet hem i dj klassen !

Känns dock tråkigt som f*n att säsongen nu är över. Min kärlek till innebandyn och laget går ej stt beskriva, känns tungt att ersätta innebandy klubban med fotbollsskorna...


Imorgon smäller det

Dagen har gått otroligt snabbt måste jag säga, var i skolan mellan tio och fyra ungefär. Slutade egentligen 15.20 men blev kvar ett tag med Jakob och Elin.
Tog sedan bussen hem och gick över gatan för att köpa sallad till imorgon, tillsammans med syster.
Efter det packade jag (för er som missat det, åker på cup till varberg imorgon, samling redan klockan 8 = ingen skola)
Därefter tog jag bussen till gryta och firade min fin fina vän Aleksandra. Det bjöds på skratt tårta och dryck tillsammans med hennes familj och kanin.
Nu ska jag slå john blund en signal, vi hörs imorgon !


Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är Aleksandras födelsedag !
Strort grattis på din dag vännen, hoppas den blir fantastisk och att du får många fina presenter samt god tårta!
Alla borde ha en vän som du, underbar. Stort grattis igen !


15.49

Dagen har gått hyfsat snabbt och har vart ganska bra faktist. Det var vell bara mot slutet då humöret började lacka lite...
Ikväll väntar innebandy träning med världens bästa lag, men innan dess måste jag hinna med lite plugg. Har nämligen fysik prov imorgon. Det är sjukt va mycket som pågår i skolan just nu hade matte prov idag (som by the way kändes riktigt bra) och imorn är det som sagt fysik och hemkunskap.
Menmen hårt arbete ger för det mesta bra resultat. Detta fick jag bevis på när jag fick tillbaka tyska provet imorse !
Nu ska jag ta lite mellis och börja med plugget, ciao.

Slänge in en bild från igår dock i större format


 


Godnatt

Nu har jag pluggat, tränat, ätit, duschat och hunnit med en sminkning. Mycket på en dag. Imorgon är det onsdag och den spenderas med resten av klassen i skolan. Ska faktist inte bli så tråkigt med skola.
Är helt slut både i kropp och huvud efter denna dag, lägger mig därför i sängen och läser ett tag. Godbatt världen /frida


Make Up Store

Var ju som sagt till Make up store och blev sminkad. Det kanske inte är riktigt min grej men det vara verkligen jätte roligt ! Blev dessutom nöjd med resultatet (på bilden under)
Tack så hemskt mycket aleks för att du ville följa med !
Nu byter jag om för träning på k-borg om ca 30 minuter. Höres.


Tisdag 10 april

Blev ingen uppdatering alls igår pga plugg. Pluggade ungefär hela dagen, från tio till sex.
Runt sex nångång blev det middag med familjen, denna kväll var det jag som stog för matlagningen. Det blev två olika soppor, en thai med nudlar och en tomatsoppa med pasta, till de gjorde jag vitlöksbröd. Det blev riktigt gott faktist !
Idag har de flesta börja skolan igen här i Västerås. Dock inte jag. Jag var på klöverhallen och spelade innebandy dm hela förmiddagen och var sedan ledig efter lunch. Det blev ett silver till Önsta skolans nior i år.
Har nu duschat och pluggat en hel del, ska strax byta om, ger mig ner på stan runt tre då jag möter upp Aleksandra och fixar en sminkning på Make Up Store.
Ikväll vankas träning och plugg. TISDAG helt enkelt.


Bubbelbad

Efter flera timmars plugg unnar jag mig nu ett bad, choklad, doftljus och victoria's secret !
Därefter familjemiddag och planering av årets sommar semester ! Trevlig söndagkväll med andra ord.


Before I Die


Min Påsk

Som sagt firade jag påsk i dalarna, Mora. Tillsammans med min familj, kusiner, mormor och familjen Bertils. Det blev ett gäng soliga dagar fyllda av godis, skratt, skidåkning och en massa annat. Jag har haft en fantastisk påsk hoppas ni haft det precis lika bra !

Nu kommer vi till den tråkiga delen då jag måste packa upp mina grejor, plugga inför kommande skolvecka samt städa. Men men. Jag har inget mer vettigt att skriva så sätter punkt här.


Glad påsk !

Hej på er ! Det var ett tag sen, men efter som jag inte haft den bästa internet uppkopplingen de senaste dagarna har det varit svårt att uppdatera bloggen.
Nu är jag iallafall hemma igen efter några soliga påskdagar i Mora.

Slänger in två bilder, den första på två små påskkärringar jag lyckades smygfota i torsdags och den andra på lite smått o gått jag fått i mina påskägg samt försenade födelsedagspresenter.
Ha det bra kram!


Sverige-Tyskland

Befinner mig just nu hemma i sängen under täcket. Fryser som tusan efter att ha suttit ute på swedbank park och tittat på u19 landslagets match mot tyskland. Gick hem efter första halvleken då det stog 1-0 till Sverige. Ska nu packa ner det sista i väskan och sen väntar tre timmars bilresa mot Mora! Hugs


5/4-2012

Har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig. Skulle helst ligga kvar här några timmar till, men det har jag icke tid med. Måste plugga fysik och packa, åker nämligen till Mora i eftermiddag.
Ska faktist bli riktigt kul, får träffa mina saknade kusiner och moster samt mormor, åka snowboard någon dag i sälen och dessutom träffa syster yster som vart borta sen i tisdags. Great.
Nu ska jag dra mig upp ur sängen och stoppa något i magen. Puss.


På tåget mot Sthlm


Glassar i solen


Hands up, and touch the sky.v

Godmorgon! Det har nu gått tre dagar på lovet. Jag har haft en underbar början och det fortsätter i den riktningen. Hoppas ni haft ett lika fantastiskt lov som jag ?!
Idag ska jag dock ta det lungt och vara duktig och plugga lite fysik samt matte. Klockan tre tar jag sen tåget till stockholm, för ett besök hos tabdläkaren.
Om jag hinner hem till klockan sex sticker jag iväg till sjukhuset igen och tjänar lite vuxen poäng på arbetet.
Uppdaterar mer under dagen, ha det bäst kramis !


22.58

Nydligen hemkommen från sjukhuset. Har jobbat i hela fyra timmar på apoteket.
Nu har jag mumsat i mig resterna från gårdagens fika och sitter i sängen med spotify på.
Tidigare idag har jag klippt mig, ingen större skillnad på längden. Håret är dock mycket mindre slitet och känns fresht. Efter det blev det lunch på stan med Sofia och Hedda, sedan en promenad hem till Hedda. Fick besök av Matilda också!
Nej nu ska jag inte skriva mer måste sova ska upp tidigt och plugga imorgon! Vi höres kram.

(ps alla bilder är tagna från Heddas blogg)


Starbucks + strawberries


Godmorning fellas !

Hoppas ni sovit gott ?! John Blund slog mig en signal runt halv tolv och strax därefter somnade jag. Har sovit som en stock och känner mig väldigt utvilad nu. Underbar känsla.
Nu ska jag ta mig upp ur sängen, fixa frulle och klä på mig. Sedan hojjar hag iväg till frissan och därefter mina fina vänner. Vi hörs senare puss och kram.


Just nu

Just nu ligger jag i sängen och funderar på att slå John Blund en signal?
Har som sagt haft en toppen dag med nära och kära, var dock en person som saknades för att göra min dag 100% perfekt..
Imorgon ställer jag klockan på nio då jag ska vara hos frissan klockan tio. Efter det blir det en mys dag med Sofia och Hedda.


Kan inte tacka er nog

Gör mitt andra inlägg för dagen, även detta kommer handla om min födelsedag.
Haft en helt otrolig födelsedag, bästa någonsin!
Började firandet imorse med sång, presenter och frulle på sängen!
Rullade sedan vidare mot gryta och mötte tre fina vänner vid namn Matilda Frida och Malin.
Sedan åkte jag hem igen där farmor o farfar väntade. Blev en fika och presenter även där.
Sedan kom Aleksandra och Emma förbi och överraskade mig med tårta och en mycket fin present ! Tusen tack till er alla och även till er som hälsat och gratulerat, ni har gjort min sextonde födelsedag till den bästa någonsin !

Nu sticker jag iväg på innebandy träning med bästa laget, RÖNNBY !


Happy B-day

Grattis på sextonårsdagen, till mig själv !
För en timme sen ungefär kom familjen in och sjöng. Fick några paket, bla. En nikon digitalkamera, big bang theory boxar och shorts. Tusen tack för alla fina paket och gratulationer !

Vet inte riktigt vad som händer idag men vi får se vart dagen tar vägen. Ha en toppen måndag för de ska jag ha !!


Sista timmarna som femtonåring

Är nu hemma igen efter en mycket trevlig innebandy helg i katrineholm, med sofia och 98 orna. Blev guld i båda åldersklasserna som vi spelade i grymt.
Nu sitter jag framför teven och bara chillar. Detta är hur jag kommer att spendera de sista timmarna i mitt liv som femtonåring. (fyller nämligen sexton imorgon!)
Ska chilla vidare nu hare bra !


Guuuuuuuuld


RSS 2.0