FREDAG

Äntligen är väskorna färdigpackade och jag är redo för Mora. Ska en sväng till skolan för att räkna lite matte / göra  klart mitt grupparbete först dock. Klockan fyra rullar sedan bilarna från apalby mot mora. Hörs på måndag bröder. 
 
 
bästis 
 

Studiedag

Precis torkat håret efter att ha duschat i vad som kändes som flera dygn. Sliten efter denna händelselösa studiedag laddar jag nu om inför kommande tre skoldagar, och sm helgen i mora. 
Livet rullar på i normalt högt tempo och det blir bättre och bättre. 

studiedag

Kvalitétstid med lilla syster i form av bakning och film mys.
 

25 november

Har ingenting intressant att skriva, livet rullar vidare och jag lever i min egna lilla Harry Potter värld, då den för tillfället är bättre en verkligheten. Vill helst spola förbi de fem kommande dagarna. Vill ha fredag nu och sitta i bilen på väg till Mora och Sm steg 2. 
 
saknar detta. 

JUST NU


obliviate

Det enda jag vill, det enda jag har lust med är att åka till Hogwarts. Något som inte kommer hända på ett bra tag. Vill ta en trollstav rikta den mot mitt eget huvud och säga obliviate. 
 

Drömmer mig bort


-

Söndag: Jobbade hela förmiddagen för att sedan spela match på eftermiddagen. Somnade därefter redan klockan åtta. 
 

lördag

Tillbringat hela morgonen åt städning. Ska strax hoppa in i duschen o frescha till mig innan jag åker till Assist och införskaffar mig ett par nya innebandy skor. Runt fem påbörjar jag och bästis vårt Harry Potter marathon. 
dagens frukost alá frida

.

min alldeles egna stjärna, ängel.

twillight ♥♥

Sothe lion fell in love with the lam, what a stupid lamb. What a sick, masochistic lion.

Detta är vad som ekar i mitt huvud efter att ha sett den femte och sista twillight filmen. Serien kunde inte fått ett finare slut, och nu gråter jag som en liten ettåring. både på insidan och utsidan. Kan inte förstå att det är slut nu, jag förstår inte. 

Som ni förstår blev det ändrade planer igår kväll, åt oxfilé och pommes med bearnesesås på Gränden tillsammans med min fina vän. Därefter besökte vi bion. 

 

Lumos

Sitter o klurar på något vettigt att skriva. Går sisådär. Humöret svajar och jag är för tillfället allmänt uttråkad. Nydligen tagit bussen hem från skolan, en timme tidigare. Ska om ytterligare en timma besöka frisören och få mitt slitna hår avklippt. Lika jobbigt varje gång, men väl behövligt. Har varken plugg eller träning ikväll så bänkar mig i soffan med en film. 
 
 
 

VÄRLDENS BÄSTA

Fick en glimt av ljus idag, när jag kom hem från skolan och öppnade den spontana presenten Hedda gav mig idag. Hon är underbart bra. 
 

-

Ja jag är vid liv. Känner dock ingen lust till någonting, finner ingen ork att göra något, vilket leder till att jag mest bara existerar dessa dagar. Ska iallafall återvända till bloggen har jag tänkt. Får se hur mycket jag uppdaterar. Ha det bra puss. 

Collecting Sunshine

Fick en känsla, tanke att göra något drastiskt. Detta resulterade i att jag nu har raderat ett tio tal av inläggen i arkivet. Tänkte bara kika in och meddela att jag de kommande dagarna kommer vara en aning frånvarande, pga personliga anledningar. 
 
 
min favorit

++

 

Göteborg

Har haft fantastiska tre dagar i Göteborg med familjen. Har shoppat för hela månads lönen, ätit gott, bott på hotell, gått på bio och bara myst runt. For igår hem, tog en omväg och hamnade hos mormor i Avesta. Åt mys middag med henne och efterrätt, stannade sedan förbi hos moster och kusinerna som igår kom hem från Florida.
Rullade hem därifrån nån gång runt sju, stannade sedan hos Ida för mys med tjejorna. Helt otroligt bra dagar, otroligt bra familj, otroligt bra vänner.

CupCakes häng

Slänger in några bilder från i onsdags då jag bakade cupcakes med mina fina vänner.


Höstlov

Njuter av höstlovet till fullo, umgicks hela gårdagen med några av mina fina lagkamrater. Åt spicy hos Madde och bakade sedan cupcakes. Rullade (bokstavligen) därefter till K-borg för innebandy. Beger mig nu, halv sex på morgonen till Göteborg, hinner därför inte skriva mycket mer. Höres på Söndag.

RSS 2.0