torsdag, sista mars ♥

Hejsan bloggen.
Idag är det torsdag jag bloggade inget igår efter matchen, var lite trött för det. Men resultatet blev 5-0 till oss ! :D
Idag är det som sagt torsdag den sista mars vilket betyder att imorgon får vi alla skämta med någon. Varje år säger jag att jag ska skämta ordentligt med någon men det blir aldrig av.
Har ni något roligt tips jag kan prova ? Vad ska du göra den första april ?
Imorgon avslutar jag även min prao vecka på Systrarna Ericssons konditori. Det har vart en ganska rolig vecka med mycket arbete... Ska inte bli lika kul att gå till skolan på måndag... :(

Får se om jag bloggar något imorgon det blir ganska stressigt jobbar till fyra och har innabandy träning från fem till sju sen åker jag på fotbolls träning mellan åtta pch nio tror jag men vi hörs i helgen !

Puss&Kram Frida

MUMS ! ★

HALOOOO ! :D
Då var dag två på prao veckan avklarad skönt! Tre dagar kvar sen är det äntligen helg igen.
Idag har jag gjort massor av saker, diskat, serverat, vikt tårt kartonger och plockat upp kakor. Fick smaka en liten macaron, verkligen att rekomendera super god !!
Har du smakat det någon gång, vad tyckte du?
Lunchen spenderade jag tillasmmans med Aleksandra på waynes coffee.
Snart kommer Emma hit och då ska vi cykla bort till fryx och kolla på innebandy match. Imorgon är det onsdag och jag jobbar till fyra och sen blir det match mot knäppmora lite senare mot kvällen :)



Puss&Kram Frida

tisdag

godmorgon !
Slöar framför datorn lite lätt innan jag åker iväg till min prao om en timme. Får vell se hur det går idag :)
Nej har inge mer att skriva nu, vi hörs :)

Puss&Kram Frida

Praktik !

Har precis hoppat ut ur duschen efter innebandy träningen som gick åt skogen... Verkligen inte i toppform just nu :(
På onsdag har vi match mot knäppmora också får se hur det går, förhoppningsvis går det bättre.
Ingen skola idag, istället har jag prao hela den här veckan SKÖNT !
Jag praoar på ett café här i västerås som heter Systrarna Ericsson. Dom har en massa goda bakelser, tårtor, sallader, drycker och så vidare.
Det var verkligen ett perfekt ställe att praoa på jag kan verkligen rekomendera detta.
Tiderna var också helt okej, började klockan tio och slutade fyra, plus att jag hade en timmas lunch och en kortare fika puas.
Imorgon börjar jag en halvtimme tidigare men det funkar. Förmodligen lunchar jag med Aleks då med.
Utan skola i en vecka hur underbart ?!

Nu måste jag hjälpa mamma baka kakor vi hörs och syns !

Puss&Kram Frida


My life goes on without you baby ♥

When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I won't cry.                                                          At least I have to try


läns uttagning ! ★

Godmorgon !
sitter vid frukost bordet och "mumsar" på havregrynsgröt...
Idag är det innebandy som står på schemat. Den första utav tre länslags uttagnings träningarna är idag, taggad till tusen!
Lite nervös är jag förstårs men det går nog bra, bara att kämpa på så ser vi hur långt jag kommer. Var ju med förra året på uttagningarna till 95:ornas läns så vet på ett ungefär hur det går till.
Det här blir super kul, TAGGA !
Hare !



Puss&Kram Frida

lördag ♥

Godmorgon kära bloggläsare!
Idag är det äntligen lördag och exakt en vecka kvar tills "lilla" jag fyller femton ! Hoppas på lika fint väder då som det är idag. Solen skiner och det är 6+ grader ute, mysigt värre. Jag ska snart ut i solljuset och fotografera lite men först måste jag städa :(
I efter middag ska jag till ÖoB och jobba med fotbolls laget, sen åker jag vell hem och taggar inför länslags uttagning med innebandyn !!  
Vad ska du göra i helgen ?

Dagens outfit: jeans vila , T-shirt JC, linne Ginatricot
Dagens outfit: Jeans Vila, T-shirt JC, linne Ginatricot.

Puss&Kram Frida

sommar vart e du ? :(

hej!
Har precis kommit hem efter en runda på stan med Aleks, Emma och Johanna. Det blev inga köp för min del, lämnade bara tillbaka skärpet jag kölpte i stockholm eftersom det var för litet :(
Idag har vart en ganska så skön dag. Började med tyska imorse ochsen var det års möte med skol if, nu är jag även med i skol if styrelsen på skolan... efter mötet var det bild, lunch, engelska och sen slutade vi klockan ett.
Det var dock en stor besvikelse att titta ut genom fönstret och se att det snöade , igen !!!!!!!!!!!????????
Sommar vart är du ?

Nu ska jag chilla lite framför Tv:n sen blir det fotbolls match på swedbank om någon timme. TAGG TAGG...
Vi hörs senare :*


Puss&Kram Frida

härligt !

Super skönt med en läxfri dag! Hel skönt att få komma hem från träningen och bara ta det lungt för en gångs skull.., inte behöva plugga till prov eller göra läxor. Det var verkligen längesen!!
Helt slut i kroppen efter fotbollen, det blir skönt att sjunka ner i badet och bara vila! Imorgon är det först skola och sedan är det träningsmatch inför Dm f-95 (fotboll).
Nej som sagt nu blir det skönt att få sjunka ner i badet och bara vila. Först blir det en macka och lite the, mumsigt!

Puss&Kram Frida

tjugofjärde mars ♥♥

Gud vilket vår väder det är ute idag ! Nu känner man verkligen att sommaren närmar sen. Sommar kläderna hänger i garderoben och bara väntar på att få komma ut i solen !
Idag har vell vart en ganska vanlig dag i skolan, torsdagar och fredag är ganska så chill:) Hade bara ett prov i biologi och det gick vell bra. Ikväll blir det fotbollsträning på swedbank sen ska jag npg redigera lite bilder. Imorgon är det skola och fotbolls-match som gäller.
Vi hörs !


bild från i sommras, semester på västkusten.

Puss&Kram Frida

Estocolmo ! ♥

HejHej bloggen !
Har precis kommit hem med tåget från stockholm. Det blev en shopping dag med mamma och syster i huvudstaden stockholm! tåget gick 08.23 imorse och vi tog 16.07 tåget hem för en stund sedan.
Det blev några inköp för min del, en vår jacka från monki, cykelbyxor från monki, byxdress från bik bok, jeans från JC, jeans från Vila, tjock tröja från HM och ett skärp från Vero Moda ! :)
Jag är super nöjd med dagen så här långt. Nu ska jag sätta mig och plugga en timme och sen åker jag till skolan för möte...
Vi får se om jag bloggar mer ikväll annars hörs vi imorn igen ! Hare <3


Förlåt för dålig bildkvalité...

Puss&Kram Frida



godnatt ?

Hejhej!
Nu har jag precis slagit ihop biologi boken efter flera timmars plugg! Gud vad jobbigt det är med alla dessa prov... Jag är verkligen trött på skolan nu! Men imorgon är det studiedag och den spenderar jag tillsammans med mamma och Tova i stockholm ! Imorgon kväll är det möte med comenius gruppen också, får se hur det går.
Nu ska jag springa ner och byta om sen sätter jag mig vid matbordet och käkar lite korv med macaroner (y)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu är sjukt trött måste verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna !
Nej ska iväg och spela match nu bloggar kanske lite senare ikväll om jag orkar och hinner.
Ha det bra så länge ! <3


bilden har ni sett förr :)

Puss&Kram Frida


Rubriik

Åh gud jag vill verkligen bort härifrån nu! nu ! nu! Tänk va skönt att bara få försvinna bort från sverige, bort från alla läxor, bort från skolan, bort från alla ! Låter det inte super skönt att få försvinna någonstans långt borta ? Just nu är det precis detta jag längtar efter, att åka bort till något land långt från sverige !
Som ni kanske förstår har jag haft en jobbig dag... Men men bara att kämpa på ellerhur ? Nu blir det lite plugg sen åker jag till fryx och spelar innebandy match mot Per Ols ... igen !

Ps. Mitt lag och jag kom två i Big Mac Cup, vi vann alla matcher utom finalen mot korsnäs. Där vi förlorade med 2-0 :( Och förlåt för dålig uppdatering av bloggen...

Puss&Kram Frida

Big Mac Cup ♥

Hejsan Svejsan !
Jag tänkte bara blogga en snabbis innan jag går ner till ABB- arena igen. Vi har redan spelat två matcher, en tidigt i morse mot Syrianska och en mot Västerås IK (VIK) för någon timme sen. Resultatet i den första matchen blev 1-0 till oss :D Där jag också blev målgörare ! I den andra matchen blev det också vinnst till oss denna gång med 3-0. Dagens tredje och sista match spelar vi om 16.20 har dock ingen aning om vad motståndar laget heter (y) Vi kör på vinnst iallafall ! TAGGA TAGGA TAGGA
Jag berättar hur det gick lite senare:)



Puss&Kram Frida

★ artonde mars ★

HEJ mina kära läsare !
Jag har precis kommit hem från fotbollsträningen på Swedbank Park. Det var en grymt rolig träning utomhus och nu längtar jag verkligen tills fotbolls säsongen drar igån ordentligt ! Imorgon är det Big Mac får vell se det som en start på säsongen :) Nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen kryper jag ner i soffan och myser med min godispåse! Mums !


Nån bild ...


Puss&Kram Frida

Äntligen fredagsmys ! ♥

Äntligen fredag igen !
Jag slutade skolan för någon timme sen och nu har jag precis städat färdigt mitt lilla rum. Det tog sin lilla tid men nu är jag färdig ! Hann med att städa garderoben också(y)
Snart ska jag ner i källaren och leta efter mina fotbols skor, hoppas dom passar...
Ikväll blir det som ni kanske förstår fotbolls träning UTE i snön rakt över gatan på swedbank!
Nej nu ska jag plugga lite matte vi hörs senare !!

 


Puss&Kram Frida


Bonjour !

Bonjour !
Nu sitter jag här framför datorn och googlar lite franska samtidigt som jag skriver på en engelska uppstats. Som ni säkert redan har läst är jag nu medtagen i ett internationellt projekt. 11 maj i år åker jag därför till frankrike och hälsar på hos en familj. Super kul!
Jag vet att jag har vart lite dålig med att blogga de senaste dagarna men jag har haft det fullt upp! Hela veckan har vart stressig med massa skol arbete, möten och sen har jag ju fotbollen och innebandyn :)
Idag ska jag försöka sätta mig några timmar och jobba igenom allt... får vell se hur det går.
vi hörs !

Puss&Kram Frida


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

Hejsan svejsan !
Har precis kommit hem från en sjukt jobbig match i Fagersta. Matchen slutade 5-1 till Per Ols:(
Det var en trött, sliten och uppgiven tjej som satte sig i bilen efter matchen...
Men som tur var ringde Aleks med glada nyheter, i maj det här året ska vi ill FRANKRIKE. Jag Aleks och några få andra från skolan är nu med i comenius projektet och i maj åker vi till Frankrikes kust! tjihoooo:D
Jag berättar mer om vad det innebär senare, nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen är det sängen som gäller !!

Puss&Kram Frida

Världens bästa mamma !

Hejhej, Jahoopp då var den här igen. Sista dagen på helgen. Lika tråkigt varje gång !
Jag har iallafall hunnit med en massa skoj den här helgen + fredag. Det kan ni läsa om lite längre ner.
Nu har jag precis hoppat ut ur duschen efter två timmars fotbolls träning på rubeck. Det gick vell sådär för mig. Big mac nästa helg känns långt borta...
Nåja nu ska jag vell surfa runt lite på internett, sen ska jag gå ner till min kära familj och äta kött och potatisgratäng som min underbara moder lagar just nu. Hon är verkligen bäst I love her !!

Vi hörs imorn !

Puss&Kram Frida

lördags godis!

Shohoo!
Vet att jag är sen med att blogga idag med. Men bättre sent än aldrig !
Jag vaknade klockan tio ungefär det blev datorn och tv:n direkt. Sen hängde jag lite tvätt och pluggade lite smått. Mamma, Pappa och Tova kom hem strax innan elva och då blev det lunch på Spicy! mumms!
Efter det var det match mot Per Ols som gällde. Dm mästarna (vi) -VS- Sm mästarna (Per Ols). Efter fytriofem minuter av slit och grymt spel vann vi, RÖnnby Ibk Tiger Orange med 2-1. Matchens lirare enligt mig var emma gustavsson som stog för båda målen grymmt emma ! Här hittar ni hennes http://emmalindamaria.devote.se/

Direkt efter matchen skyndade jag mig hem tog en snabb dusch och got dressed for party! Det var en ganska lugn kväll i stockholm. Självklart tittade jag på melodifestevalen och åt lite godis. Frågar ni mig var det fel låt som vann men rätt kille;) Eric Saade är supersöt men Nicke Borgs låt, leaving home var tusen gånger bättre!

Vad tycker ni?

 

Puss&Kram Frida

fredag ♥

Tjenare!
Har precis hoppat ut ur duschen, var tvungen att duscha ur colan ur håret... Jag ska snart gå ner i källaren och hänga lite tvätt sen fixar jag mig vell i ordning för match. Efter matchen blir det et snabbt stopp på godisaffären och ikväll äre stockholm som gäller. FEST !
Men först tänkte jag blogga lite. Kom hem ungefär kvart i tolv igår var lite sliten så kände inte för att blogga men måste ju gottgöra för det på något sätt så bloggar om min fredagn idag iställe! bilder får ni också.
Slutade skolan tjugo i två efter det åkte jag ner på stan tillsammans med Malin, Emma, Johanna och Aleks !
Vi tog en sallad på Café Rob deli och en fika på Waynes coffe.
Sen drog vi hem till Aleks och träffade Malin Ida Elsa och Emma F. Det blev en lung kväll med film snack och god mat! Tack för super dagen babess !
Nu kommer lite bilder från min dag.













Puss&Kram Frida

Kärt barn har många namn ! ♥

Hej!
Har precis kommit hem från en super kul innebandy träning. En timme innebandy och sen en halv timmes fys:)
Imorgon är det äntligen fredag igen! lika skönt varje gång. Efter skolan åker jag ner på stan med Malin och Emma och käkar lite god lunch ! Sen åker vi hem till Aleksandra och har mysigt med resten av tjejorna , det blir super !
Nu måste jag plugga lite sista tyska innan provet imorgon. Men först ska jag äta min semla. JAg vet att jag är någon dag försen. När var semeldagen, fettisdagen eller gottisdagen, vad man nu kallar det...
Själv kallar jag det semeldagen och min favorit (på bild) innehåller vaniljkräm istället för mandelmassa och är köpt på 7 eleven ! mums mums...



Puss&Kram Frida

Super Söt ! ♥


Ny header! ★

Hallooo !
Idag har vart en ganska stressig dag. Vaknade halv sju ungefär, orkade inte med att platta håret eller sminka mig så det blev direkt till frukost bordet! Mamma skjutsade mig till skolan, gullig som hon är:)
Fyra lektioner innan lunch, gissa om jag var hungrig... Mumsig semla till efterrätt. Sen var det två lektioner till innan jag, Elsa, Malin, Johanna och Emma åkte ner till bombadier arena för att heja fram önsta skolans sm-lag, killar! Det gick bra för dom, vann alla matcher. Sen stressade jag hem för att äta och byta om innan innebandy träningen. Och nu sitter jag här har precis fixat lite här på bloggen, nu blir det tyska = plugg
Prov på fredag... Lycka till frida ! :D
Vi hörs imron!


Puss&Kram Frida

SerieSEGRARE! ♥

Tjohhoooo ! Har precis kommit ut ur duschen, efter att ha  spelat innebandy match i arboga. Mot arboga.
Färsta innebandyn på en o en halv vecka. Det gick super! Resultatet mot arboga blev 2-4, vinnst till bästaset rönnby ibk tigers !! Själv gjorde jag ett mål och det gick vell bra för att vara första träningen på en vecka.
Serieseger blev det iallafall nu taggar jag inför PerOls matchen på lördag, nu ska vi krossa SM vinnarna !!






Puss&Kram Frida

Rubrik ? ★

hejhej. Nu har jag kommit hem från fotbolls träningen och precis hunnit äta och duscha ! Fotbolls träningen gick vell okej för att vara första gången ? tränar fotboll igen på tisdag tror jag:)
Nu ska jag titta färdigt på top modell och sen blir det någon timmes matte tal innan jag går och sover.

Hare bra
Puss&Kram Frida


Solkräm, midsommar regn och myggbett !

Godmorgon allihop!
När jag vaknade upp imorse och tittade ut genom fönstret och såg att det vita snötäcket fortfarande var kvar var det inte precis glädje som spreds i kroppen...
solkräm, midsommar regnet och myggbett, det är sommarens nackdelar som jag just nu faktist längtar efter !! Som om det inte räckte med att det fortfarande var vinter ute så insåg jag att skolan börjar imorgon:( En veckas lov är alldeles för lite om ni frågar mig! Imorhon är det back to busisness som gäller...två veckor till sen blir det prao:)
Jaja, det är vell bara att ta det med en nypa salt och se framemot påsk & sommar lovet!!



Puss&Kram Frida

borta bra, men hemma bäst !

Nu är jag äntligen hemma i Västerås igen! Efter en lång vecka i Mora är det skönt att bara få krypa ner i soffan med en kopp te och datorn.
Har precis packat upp nu väntar jag på melodifestevalen, andra chansen. Sen blir det en trött tjej som kryper ihop i sängen.
Nu har jag äntligen fått mina kläder från HM också !! en söt klänning och ett par snygga shorts !
    

Puss&Kram Frida

Heja Sverige !

Hej hej, sitter här med mina super cola kusiner och tittar på skid vm, medans de vuxna är ute och åker skidor.
De lyssnar på Amy Dimond och dansar framför tv:n... :D 
Vi hejar vell färdigt på sverige sen blir det nog en liten promenad i vinterlandet, Mora. Lite senare ikväll blir det middag och sen packar vi ihop. Imorgon ska jag heja på kusinerna som åker barnens vasalopp sen åker vi hemmåt, stannar i Avesta o grattar mormis som fyller år !

Slänger in en söt bild på mina underbara kusiner och mig !



Puss&Kram Frida

första mars ♥

Hej alla bloggläsare!
Efter ännu en lång, kall dag ute i snön sitter jag nu här i soffan och försöker plugga... två prov och en inlämnings uppgift nästa vecka :(
Jag önskar att lovet var två veckor till, minst!
Aja. Imorn blir det en tur till sälen och åka lite snowboard. Super !
Och idag är det ju bara en månad och en dag kvar tills jag fyller år, jippi ! Dags att skriva önskelista.

Puss&Kram Frida

RSS 2.0