sista augusti

Tänkte bara kika in här på bloggen lite snabbt och säga att jag är vid liv. Mår riktigt bra idag (bortsätt från förkylningen) efter att ha vart i skolan och haft teambuilding med innebandy profilen samt vart på anställnings intervju. Bägge två gick bra. Ikväll umgås jag med några fina vänner

++ jag har bland världens finaste människor i mitt liv. så lyckligt lottad så ni anar inte.

Ligger i sängen och vilar mig lite. Kom hem från skolan runt tre med feber och halsont. Inte så kul när jag har fotbollsmatch som äger rum idag. Hade faktist väldigt gärna spelat mot västanfors ikväll. Men istället står jag på sidan och hejar. För tillfället dricker jag kall mjölk (bästa) och äter vit blockchoklad, i hopp om att bli frisk tills imorgon.


med bästa

Chillar stenhårt med Heddis o gänget såhär på lunchen. Vi nördar oss i korridorerna med våra extremt coola mac´ar! 
Bjuder på två förträfligt fina photobooth bilder ! 


MacBook Air

Detta kan vart bland de längsta dagarna i mitt liv. Dock har det varit en bra dag. Började med att jag blev hundra kronor rikare då jag hittade en hundralapp i skolans gymnastik sal! Flyt.
Därefter utsågs min basgrupp till vinnare efter hajkens olika tävlingar. Och slutligen fick vi våra datorer ! (!!!!!) så nu ligger jag här i sängen som ägare av en macbook air. Glad som ett litet barn på julafton!


Innebandy

Jag spelar i förmodligen världens bästa lag. Kärleken till detta lag går inte att beskriva med ord. Världens bästa.
Lägret i helgen har bestått av snack, godis, middag på rocklunda bistron, skratt och självklart träning ! Nu närmast väntar säsongens första match, mot arboga div 2. Äntligen.

Lånar din bild Hedda.


 

Helg

Nu när skolan börjat uppskattar man verkligen fredagar och helger så mycket mer. Först veckan i skolan har dock inte vart särskilt ansträngande(förutom hajken).
Denna helg kommer spenderas i k-borgs svettiga gympa hall på läger tillsammans med mina fin fina innebandy tjejer på läger! Ska sätta igång med packningen och sedan lunchar jag med familjen innan jag sticker.


Na12A

Känns ganska så jätte skönt att återvända till vår sköna ikea-fåtölj, efter ca två dagars hajk. Började det hela med en vandring i regnet och med flera kilos packning på ryggen. Som tur var fick vi dumpa packningen och resa tältet när regnet upphört (efter va tre/fyra timmar). Tillsammans med min nya goa klass, lagade jag sedan mat, mös vid elden och paddlade kanot hem. Blev dessutom rejält skrämd i mörkret av några pöjkar i klassen :)))


Hajk?!

Sitter i skrivandets stund hemma i vår fantastiskt sköna fåtölj. Laddar upp inför kvällens Dm match mot Bk30 och samtidigt in för de två kommande dagarna. Dessa dagar ska spenderas med min nya klass ute i skogen, på hajk. Vet inte så mycket om vad hajk innebär egentligen men det ska nog gå bra. Någon som hajkat förr kan ju slänga i väg ett o annat tips i komentar fältet under !


Kännslorna är lite blandade efter ca två dagar på gymnasie. Själva skolan, Widénska verkar toppen! Är hyfsat nöjd med större delar av den nya klassen också. Men fortfarande känner jag av nervositeten en aning. Vi är minst igen, och liten känner jag mig verkligen. Jag kan heller inte förneka att jag, faktist saknar Önsta, en smula.

Ps. Får min Mac Book Pro (!!!) på måndag / ev tisdag


~


Började denna söndag med paj bakning. Hallonpaj. Sedan har syster och jag tagit en powerwalk på ca 30 min.
Annars har jag bara hängt här hemma. Ikväll kommer Hedda och Marie förbi och vi myser som vanligt.


Gofika


Ingen vanlig dag

Igår var det verkligen ingen vanlig dag, det var Mollys nionde födelsedag!
Stort grattis till dig världens finaste, bästa kusin!
Eftermiddag, kväll spenderades därför i Avesta hos henne. Det bjöds på tårta, kakor, bullar, film, Os, grillat och kräftor !


Rullar mot Fridas

Efter ännu en (extremt) svettig träning, tar jag nu cykeln och rullar mot jacobsberg, till Frida och vännerna.


10 augusti

Cyklade till stan med Daniel runt tolv där vi mötte upp Frida. Vi har ätit för ynka 39 kr på jensens, fikat för en betydligt högre peng och gjort resten av stan på ca fem min.
Nu är jag hemma och byter om för träning, får se om jag möter upp Frida och Daniel igen efter den. Fina dag.


Gårdagen

Gårdagen spenderade jag tillsammans med min allt för saknade vän Malin. Tack bästa för att du är du!
Idag har jag redan hunnit med städning av källaren, nu ska jag klä på mig och sedan träffa Daniel. Hejs.


Saknar er äckligt mycket.

Ok vill inte börja gymnasie. Vill inte bli stor. Vill gå i nian föralltid, med er 9d <333


~

Ååh vilken känsla, som om jag aldrig lämnat planen. Underbart. Här hör jag hemma.


Idag får jag äntligen göra tre, av de fyra saker som har störst plats i mitt hjärta. Jag ska träffa bästis som jag inte sett på ca hur länge som hellst, jag ska utöva sporten som får mig att må så fantastiskt, innebandy (!!!!) och jag ska ikväll (förhoppningsvis) träffa pv som jag inte sett på fyra veckor. Världens bästa måndag, typ.


Harry Potter

Efter dagens träning och grillning med div fyra, och farmor och farfars besök lutar jag mig nu tillbaka i soffan tillsammans med pappa. Framför den fjärde Harry Potter filmen. Dagen har vart hyfsat jätte bra. Lunchade på olio deli med min saknade vän Aleksandra. Medans vi mumsade i oss våra sallader han vi prata om allt mellan himel och jord. Behövligt efter fyra veckor ifrån varandra,i olika delar av europa. Efter lunchen tog vi en snabb sväng in på bianco där Aleks fyndade ett par döö snygga sneakers för ynka 119 kronor. Men inte alls avundsjuk..... Tillsammans tog vi en promenad hem och därefter träning som sagt. Fick en lycklig överraskning vid träningen, och därefter har kvällen rullat på som vanligt.


Solen steker. Livet leker.

Åter igen hemma, denna gång efter lite drygt en vecka i Danmark, på DanaCup. Haft en super rolig vecka fylld av fotboll, sol, skratt och massa annat tillsammans med de fina tjejerna i Västanfors. Allt va skit bra förutom maten som var rent ut sagt skit äcklig ( ni ser en utav veckans måltider på bilderna under, "köttbullar och rödkålssallad" )Efter cupen i Danmark tog vi färjan till regniga, men underbara Göteborg för att gå på Liseberg med kusinerna. Idag packar jag om väskan för ännu en fotbolls cup. Imorgon förmiddag rullar vi iväg mot Tosby för SvennisCup med Gideonsberg igen.


Alcudia, Mallorca


RSS 2.0