Jobb Jobb Jobb

Nydligen hemkommen från "jobbet", alltså mitt tre veckor långa sommarjobb (sista veckan börjar på måndag!!! :D ) . Inte allt för roligt, då jag står hela dagarna och målar trista skolkorridorer i den ännu tristare färgen grå.
Men men, om inte annat så förstår man vikten av en bra utbildning osv. och dessutom får jag ju lite pengar att stoppa i plånkan.
 

Midsommar i Leksand

Nu kommer äntligen det försenade midsommar inlägget. Och en del bilder tagna av mig med min samsung mobil. Jag kan tyvärr inte hitta på sladden till datorn och därför dröjer de bästa billderna ännu ett tag.
Midsommar firades som sagt i Leksand med släkten. Blev en klassisk midsommar lunch med korv, köttbollar, färskpotatis osv. Till efterrätt blev det självklart jordgubbstårta och bubbel för de vuxna.
framåt kvällskvisten begav vi oss mot "gropen" för midsommarfirande med ett tusental andra. mysigt men kallt.
Dagen därpå tog vi ett besök på vattenlandet, leksands sommarland.
 
 
 
 
 

Krångel

Blogg.se appen (ipad) krånglar som tusan så pga detta och att jag inte har någon mobil man kan blogga ifrån, och dessutom saknar dator har uppdateringen verkligen vart usel. Ska försöka starta igång den gamla datorn i källarn under morgondagen. Då kommer bilder från midsommar blandannat !

Midsommar

Har precis kommit hem från arbetet, då jag var ensam kvar och min handledare tyckte synd om mig fick jag sluta redan halv tolv, dessutom är det ju dagen innan midsommar sa han.
Nu har jag precis sjunkit ner i soffan, utmattad. Strax ska jag äta lunch och efter det packar jag det sista inför helgen då jag åker till Leksand med familjen för att fira midsommar. Mysigt
Vad gör du i midsommar ? 
 
 
Bjussar på en bild från midsommar 2010 (?)
 

Onsdag

Uppdateringen den senaste veckan har vart riktigt usel. Kan bero på att jag på förmiddagarna (8-14) har jobbat och på kvällarna tränat fotboll.
Ska försöka bättra mig. På torsdag åker jag och familjen till Leksand för att fira midsommar med resten av släkten. Mys.


Random bild från västkusten förra sommaren.


Let the little fairy in you fly.


LOL.

Igår kväll var jag på bion Lol, i huvudrollen var Miley Cyrus. Vanligt vis är jag inte särskillt förtjust i Miley men hon gjorde sig grymt bra i filmen lol! Filmen var riktigt bra och jag rekomenderar den verkligen.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer vart och jobbat en stund och ikväll är det träning annat än det, inte mycket.


Åh tack tack tack

Tack världens bäst familj, släkt!
Jag.älskar.min.nya.michaelkors.klocka.


Goodbye

Nu är det slut. Önstaskolan, Högstadie, 9d, Grundskolan.
Torsdagen gav oss ett perfekt avslut på denna tid. Avslutning i kyrkan, middag i skolans matsal och slutligen fest.
Jag kommer alltid att minnas min tid på önsta tillsammans med världens bästa klass och elever (+lärare).
Tack för denna tid.


Önstagalan2012

Gårkvällens önstagala var extremt rolig. Dock tycker jag att förra årets gala var snäppet bättre och hade därför höga förväntningar på kvällen.
Det blev, hursomhelst och lyckad kväll med middag, skratt, dans osv. Ikväll är det avslutning och middag för alla nior. Känner hur ångesten växer sig större och större, vill inte lämna dessa underbara människor, lärare som elever. Mina fyra år på Önstaskolan har vart de bästa i mitt liv


.

Har haft en grym kväll tillsammans med världens finaste vänner. Tack.


STRESS

Idag kan förmodligen bli en av de stressigaste dagarna i mitt sextonåriga liv.
Ikväll är det äntligen dags för Önstagalan, och eftersom att jag i år är med och arrangerar galan behöver jag vara på plats väldigt mycket tidigare.
Innan dess ska jag dessutom hinna tömma mitt skåp, lämna in nyckeln, hämta dricka, fixa hår, smink osv. Blir därför inte så många fler inlägg today.

Slänger in en helt random bild från Frankrike, för lite mer än ett år sen. Miss this.


Djäkneberget

Tillbringade som sagt dagen på Djäkneberget tillsammans med min fina klass. Eller delar av den iallafall. Har mest suttit på en parkbänk och pratat.
Efter "skolan" tog jag en fika på Espresso House tillsammans med tvillingarna El-Zein , William, Aleks och Malin.
Mot kvällskvisten var det match där vi gick som segrare, hela 8-1 !

Nu är jag i stort behov av skönhetssömn då vår årliga Önstagala äger rum imorgon.


Frukost

Chailatte, strawberries, youghurt.


Fotbolls Em

Tillbringade min kväll på gryta tillsammans med några i klassen. Vi såg på Em matchen, vilken var urtrist om ni frågar mig...
Idag står djäkneberget på schemat och efter lunch Löga. Vi har nämligen vår såkallade "mentorsdag" idag.


Fika med Syster

Blev en lätt fika tillsammans med syster, i hennes nya soffa. Kladdkaka, grädde och mjölk. Nu laddar jag upp inför kvällens fotbollsträning samt Em matchen lite senare.


Ny Design

Kände att det var på tiden att skapa lite förändring, när det gäller bloggens utseende. Så ett stort Tack till syster och Johanna som fixat min nya super fina design ! Jätte nöjd verkligen.



~


I'm havin' the time if my life

Klassresan blev otroligt lyckad och nu känner jag bara hur allt blir mycket, mycket jobbigare på torsdag. Vill inte.

(de tre sista bilderna är tagna från Elsas blogg: www.eflodell.devote.se)


Åttonde juni

Idag är det verkligen ingen vanlig dag, för idag fyller världens bästa stster år. Min syster.
Stort grattis på din dag, jag älskar dig massor min fina syster.
Detta firar vi med fika och presenter i massor innan jag klockan halv tre åker iväg med klassen till Enköping, för klassresa- paintball och övernattning.


It is all coming to an end.

Inte förens idag, en vecka innan avslutningen, förstod jag att allt lider mot sitt slut. Efter fyra år med klassen och nio år i grundskolan, ska allt nu ta slut. Bara så där.
Hjärnan säger att det blir bra med en ny start på gymnasie, nya utmaningar och jag längtar verkligen.
Men hjärtat gråter, är inte redo ännu, jag vill inte ha någon förändring. Vill inte växa upp och bli stor.
Om exakt en vecka står vi alla nior där och ska ta farväl.
Jag kommer sakna varenda en av er.

Detta blev ett väldigt blödigt inlägg, men det är så det känns. Sju dagar kvar av grundskolan, fan va jag ska njuta. Börjar med klassresan imorgon.


Oh my gosh


Nationaldagen

Grattis Sverige, eller vad man säger. Hur som hellst är det sjätte juni idag och Sveriges nationaldag.
Jag har spenderat dagen tillsammans med de som betyder mest för mig. Mina små kusiner och familjen. Började med att busa några timmar på busborgen och sedan hem för lunch, fika och firande av syster som blir fjorton på fredag!
Nu ligger jag nere i källaren och tittar på High School Musical i min ensamhet då resten är ute i regnet för fotboll. Förmodligen ligger jag fortfarande här om några timmar så ingen mer uppdatering idag. Hörs imorgon, puss.


You are my sunshine

Gårdagen bestog av skola och dubbla träningspass, innebandy och fotboll.
Idag var det superstars på löga för alla nior i västerås. Tävlingar som bestog av dragkamp, välta däck, basket, kluring och sedan den avgörande final banan. Sjukt va jobbigt det var.
Efter superstars följde jag med Elsa hem och vi lagade mat och mös.
Tog bussen hem med ali. Därefter träning och nu landar jag i soffan. Utmattad.

 


Bakin' with ma grandma

Fick imorse skjuts av pappa i nya bilen (han är mycket stolt, över den nya audin...) till Hallsta, farmor och farfar. Där jag och farmor tillsammans bakade macarons. Riktigt mysigt och gott. Fick även lunch hos dom innan jag for vidare till köping för fotbolls match i regnet. Det öste verkligen ner och matchen gick dåligt. Förlust.
Nu väntas ett varmt bad och mys framför teven.


Lördag

Lördagen bestod av shopping med mammsi, fick med mig en hel del fina grejor hem ! Efter det blev det taco kväll med övriga familjen och senare på kvällen kommer Hedda över för lite mys framför gamla filmer och fika. Tack för igår vännen du är allt underbar, bästis.


Waterfall braid

Såg Hedda fina avslutnings frisyr och ville själv testa på att göra den, lilla syster agerar modell.


Some people are so poor, all they have is money.

Dagen har rullat på i lagom tempo. Lämnade in tyska böckerna idag efter 4 år. Sorgligt skönt och häftigt. Kommer sakna tyska läraren som tusan.
Dagen har haft sina ups and downs, och kvällen spenderas nog hemma tillsammans med familjen.
Nu ska jag fortsätta gråta till Grey's Anatomy och halvsova i soffan.


RSS 2.0