Jag önskar att jag kunde stoppa tiden. Eller iallafall sakta ner den lite.


.


Spexfoto

Dagen bjöd på spexfoto, där min klass var militärer. Riktigt kul faltist då de flesta verkligen gick in för det!
Som ina sa, man känner att det är början på slutet.
Vet inte riktigt om jag ska gråta eller le. Denna tid på önsta skolan har vart den bästa i mitt liv men också har den bjudit på några av de värsta dagarna.
Jag vet att hur mycket jag än längtar efter gymnasiet och sommarlovet kommer jag stå där på avslutningen blödig och gråta. Trots att vi är bråkiga, stökiga och osamms är vi som en andra familj. Kommer sakna er alla i 9d och önstaskolan.

Ska njuta av de sista veckorna på önstaskolan, klassresa, superstars, önstagalan, avslutningsmiddag och slutligen avslutningen.


Fotboll, fotboll och ännu mer fotboll

I stortsätt hela dagen har bestått av fotboll. Tre matcher, två dagar. Förlust i två och oavgjort i en.
Det har dock vart jämna och roliga matcher.
Kvällen och helgen avslutas med firande av mamma på morsdag i form av fika och mys på altanen. Puss till dig min fina mamma du betyder allt för mig. Jag älskar dig.


Gårdagen.

Började med match runt lunch tiden. Slutresultatet blev 2-2. Efter kom Marie och vi tog en sväng ner på marknaden och köpte jordgubbar samt remmar. Ett måste när det är marknad i stan! Senare åt vi middag tillsammans med min familj och klockan nio såg vi på Eurovision och mös i källaren. Hon sov även hos mig.

Du är allt bra du min vän.


Lördag

Sitter i soffan och mumsar på jordgubbar och youghurt samt tittar på film. Perfekt uppladdning inför matchen klockan tre.

Igår var det shopping hela dagen tillsammans med familjen,visar kanske upp senare vad jag köpt. Nu måste jag pysa ciao !


07.

Gårdagen bestog av planering av önstagalan samt fotbollsträning på kvällen. Däremellan blev det sol och plugg typ.
Idag är det studiedag och jag har egentligen en massa saker jag skulle behöva göra dvs plugg. Men finner ingen ork.

Tar nu frukost i solen.


Grattis i efterskott

Igår var det ingen vanlig dag, det var pappas födelsedag! Stort grattis pappi, du är bäst.
Det blev en hel del fika presentr och annat firande.

Tidigre på dagen var jag på konserthuset, låtskrivarfestival. Vinnaren blev Lena, hon var verkligen jätte duktig och förtjänade verkligen segern , grattis till dig !


Ha det bäst min vän

I natt flög bästis Hedda till Rom. Hoppas du har det super bra, saknar dig redan.


Fotboll

Beger mig till Apalby planerna strax före klockan nio. Idag väntas tre fotbolls matcher (skol dm) och efter det låtskrivarfestivalen på västerås konserthus. Ska bli riktigt kul faktist. Ska försöka heja fram vår skolas duktiga Lena till vinnst!

En fin bild på mig som ung fotbollsspelare.


Söndag 20 maj

Nydligen sagt hejdå till farmor, farfar och kusinerna i Hallsta. Det blev några timmar i solen med trevligt sällskap och fila samt lunch, nu väntar några desto tråkigare timmar av plugg. Usch.

Men bara att bita ihop två veckor kvar.


-

Godmorgon. Gårdagen var förmodligen den bästa någonsin, eller iallafall den bästa på väldigt länge.

Idag tillbringar jag största delar av dagen på mitt rum tillsammans med matteboken och annat plugg. Eftr lunch åker jag till farmor och farfar och myser med den och mina kill kusiner.
Ha en fin dag !


Hand in hand down a golden road

Dagen har spenderats med världens mest underbara ungar, min kusiner. Älskar er så otroligt mycket, bästa vänner.

Nu när dom åkt hem till Avesta väntar några jobbiga timmar av plugg och kanske smyg kikar på CL finalen.
Until then ciaoo ! Xoxo


På äventyr !

Är ute på cykel äventyr med min kusin, spännande !


Summertimes


Långledigt

Pga av religösa orsaker är vi lediga från skolan i hela fyra dagar. Sjukt skönt och behövligt, även om jag somsagt gärna är i skolan. Och dessutom kommer denna "lediga" tid läggas på plugg...

Vaknade imorse upp hos Malin, åt frulle med henne och sedan kom pappa och hämtade upp mig. Vi sprang en runda i spåret och sedan har jag pluggat och städat. Vi var iväg o tvätta bilen också. Skojsigt!
Till middag blev det tacos.


Pizza+bästavänner+torsdag

Sitter på golvet hemma hos Malin, där jag även stannar över natten.
Har tidigare idag tränat fotboll och ätit pizza med mina fina kompisar. Nu ska jag snart ta ett dopp i malins pool och sedan käka goooodiis !


Detta inlägg saknar rubrik

Då var även denna skolvecka över, endast tre dagar var vi i skolan. Herregud va tiden går fort nu är det mindre än en månad kvar tills vi skiljs åt...

Har nydligen ätit middag, räkmacka och till efterrätt hallonpaj, är det lill-lördag så är det.


13 maj

Nydligen duchat och rakat benen, skönt. Imorgon är det dags för skola igen, längtar faktist lite.
Vill vara i skolan så mycket som möjligt nu de sista veckorna innan sommarlovet kommer och klassen splittras åt olika håll. Både längtar och fruktar detta...

Iallafall var iväg på äventyr med laget idag. Hade ingen aning om vart vi skulle men vi hamnade på landet där vi gjorde en massa saker bla klättervägg och grillade hamburgare.

Nu ska jag äta kött och potatis med familjen. kram


Lördagsmys

Firade min kusin Maya igår kväll. Det bjöds på tårta, trolleri och skratt. Alltid lika mysigt hos kusinerna.

Nu är klockan kvart i sex och jag måste verkligen skynda mig! Ska iväg på äventyr med fotbollen kvart över sju. Uppdterar mer ikväll.


Shopping i Stockholm

Har spenderat ungefär två dagar. En och en halv. I stockholm, dagarna har bestått av shopping, shopping och mat. Ungefär så. Fick med mignlite nytt hem, på bilden under ser ni vad! Hittade dessutom en klänning som jag förmodligen kommer att använda på avslutningen men den får ni inte se...
Nu ska jag snöra på mig skorna och åka till Avesta för besök hos kusinen som fyllde sex år i onsdags !


Onsdag

Förmiddagen spenderades på bombadier där jag och Elsa fotade och skrev en artikel om kin-ball Dm som pågick !
Efter lunch tog vi bussen till skolan och skrev svenska prov vilket gick hyfsat ok, tror jag.
Nu sitter jag nere i källaren och pluggr musik samt äter kladdkaka. 19.00 match på swedbank.

Bilder från dagen.


Kom ihåg att du är unik - precis som alla andra

Gårdagen lägger vi bakom oss då den var totalt värdelös, vill inte ens berätta om det.
Idag är en ny dag det väntas kin-ball tunering med skolan, och på eftermiddagen svenska prov. Ikväll är det säsongens tredje serie match. Pepp.


Happy Birthday !

Idag fyller denna brud hela sex år! (bilden är dock gammal) Grattis stumpan hoppas su får världens bästaste födelsedag. Du är helt underbar bästa kusin vitamin !


Twitter + Instagram

Uppdateringen här blir sämre och sämre. Har inte så mycket att skriva om och inte heller tid.
Dagarna tillbringas i skolan, kvällarn till träning och däremellan umgås jag med fina vänner och pluggar. Uppdaterar mer på instagram och twitter. Där hittar ni mig under namnet FridaEriksson4.
Ciaoo


.

Vcdfgqweröäåökyjtcrcassd.


Match

Beger mig om ca 1 timme till swedbank, match mot VIK division 3.


Lördagsmys

Har haft en toppen dag med innebandyn och fina vänner. Började med avslutning/uppstarts lunch på bistro. Efter det cyklade vi (jag, sofia, matilda, madde och hedda) vidare till k-borg för 20-års jubileum.
Sedan ungicks jag ett tag med Matilda och Hedda.
Nu sitter jag proppmätt i soffan tillsammans med syster, har lagar mat och efterrätt själva då mamma och pappa är borta. Mys lördag, helt enkelt.


-

Drömde förmodligen bästa drömmen någonsin inatt! Bland annat flög jag till England och stannade där hela sommarn. Var nästan lite sorgligt att vakna..
Idag ska jag träffa innebandybrudarna för avslutning/uppstartnings lunch ! Sjukt vad jag saknat laget.
Nu ska jag gå ner och fixa frukost, efter det ska jag kontakta frida så vi kan boka vår Englands resa ! So long.


Bilder från England i sommras, saknar enooooormt !


Tråk fredag

Denna fredag har vart, och är extremt tråkig. I skolan hade vi temadag och jag var med gruppen som planerar inför Önstagalan i juni. Ringde några samtal men annars har jag inte gjort ett smack känns de som.
Alla vänner är ute o hittar på nått ikväll, själv är jag hemma och städar denna fredag kväll. Kul...
Aja ska åka och hämta pizza nu höres !


ABC

Har helt slut på fantasi vad det gäller rubriker, därför får alfabetets första bokstäver pryda den övre raden. ABC helt enkelt.
Dagen har rullat på och har haft en utav de bästa dagarna på länge ! Började med hemkunskap som gick lite segt men därefter har det gått finfint !
Fick dessutom en biobiljett av vår kära mentor idag, pga vår klass ställde upp (ofrivilligt) i en undersökning och blev lottade bland fem klasser i västmaland, så nu är vi alla elever i 9d en biobiljett rikare ! Grymt.
Rundade av dagen med ett fotbolls pass på Blåsbo IP och när jag nyss kom hem stog en nybakad morotskaka på bordet. Underbart.


Godmorgon

Morsning korsning. Befinner mig just nu hemma i soffan, börjar inte förens om en timme.
Igår hade vi nationella i matte, gick ganska bra tror jag! Pga inställda lektioner fick vi sluta tidigare. Spenderade då ett par timmar hos Alels tillsammans med fina vänner och gjorde dessutom lite på musikuppgiften.
Nu ska jag ära lite frulle, vi hörs under dagen.

Under ser ni vad jag har på mig idag: systers linne- carlings & blåa jeans- rut m flr. Solglasögon- lindex

+dagens frukost, skinksmörgås och advokado !


Till mina vänner

Ligger ute i solstolen på altanen och slö pluggar matte samt funderar lite, som alltid. Slogs av tanken på mina vänner.

Jag har förmodligen världens finaste vänner. Kan inte förstå hur jag fått er i mitt liv, ni är så otroligt underbara allihopa och jag är så sjukt lycklig över att ha er i mitt liv.
Jag vet att jag inte säger det tillräckligt ofta men ni är helt underbara, fantastiska, otroliga. Jag älskar er enormt mycket och utan er vore jag ingenting. Varenda människa i världen borde ha vänner som ni.
Ni har alltid ställt upp för mig och finns alltid när jag behöver, med er kan jag dela allt. Glädje, sorg, tårar och skratt.
Jag tillägnar detta inlägg till er mina vänner för att ni är så sjukt bra !

Hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig och att ni vet hur otroligt underbara ni är ! (ni vet själva vilka ni är)


Lunch på altanen.


Valborg 2012

Har haft en riktig bra och den ser ut att fortsätta i den riktningen, har hitills hunnit med middag, majbrasa, grillat marchmallows, köpt godis, fikat och kollat på film. Ska fortsätta med detta hörs


RSS 2.0