@Katrineholm

Godmorning fellas!
Kom till Katrineholm runt fyra tiden igår, stoppa i oss lite sallad och senare bar det av mot innebandyhallen för cupens första match! Tyvärr blev det förlust med 2-1.. Men det är bara att ta nya tag idag. Nu ligger jag i sängen och taggar inför match med Sofia.


I Väntan på bussen

Sitter nu vid skolans busshållsplats och väntar på bussen som ska ta mig hem. Därefter åker jag och köper sallad med syster och sedan plockar vi upp Sofia på väg till Katrineholm !


23.19

Tränade innebandy mellan 19.30 och 21.00 tillsammans med division 2 truppen(så småning om division 1!!)
Iallafall så var det en ovanligt skön och rolig träning, en skön genomkörare inför morgondagen då jag och Sofia åker på cup ! Grymt.
Nu ska jag skriva klart det sista på engelska uppsatsen och sen sova. Puss och kram skumbanan !


Keep on hatin' me

Nyligen hemkommen från skolan. Hft en toppen dag med världens bästa vänner. Träffa Frida Olivia Elsa och Emma som vart i England de fyra senaste dagarna, som jag saknat er. De hade haft det sjukt bra och roligt, gissa om kg är avundsjuk?! Frida hade för övrigt med sig en liten present från Verity (en utav tjejerna i England) tusen tack !!
Iallfall så har frida och jag bestämt oss för att åka dit i sommar, kan knappt vänta!
I skolan: fick tillbaka mitt hemkunskaps prov med betyget Vg helt nöjd med det då hemkunskap är enda ämnet kg har g i. Dagen har rullat på bra, gjorde dock ill mig när jag skutta efter William i korridoren och snubbla i ett "hål" de runt om fick sig iallafall ett gott skratt...efter skolan va jag kvar en pytte stund med Ali och efter det bussen hem.
Nu: packa, imorgon smäller det!


MALINARNA HÄR

Hejsan alla fridas läsare, malle & malle här! vi sitter just nu på hemkunskapen och har tråkig genomgång eller vad de är.. jaja hejdåååå bröder!!


Rullar mot skolan nu

Gör tredje inlägget för dagen, gettin' better !
Iallafall så snörar jag strax på mig skorna och rullar mot skolan för hemkunskap.


Frulle + iPad

Sitter nu och mumsar i mig frukost. Idag består den av Smoothie och smörgås. Ska fortsätta käka och surfa runt lite på nätet. Latero ! -frida


Godmorgon - torsdag

Godmorgon sunshines! Hoppas ni sovit gott och länge. Själv har jag sovit som en stock ända fram tills klockan sex då jag, konstigt nog vaknade utav mig själv. Typiskt att det ska vara så lätt att komma upp de dagar då man har all tid i värden på sig och verkligen kan få sova ut. Börjar nämligen tjugo över tio.
Ska nu förflytta mig från sängen här uppe till soffan där nere #breakfast time!


You're My Kryptonite.

Är hemkommen från innebandy träningen som för övrigt gick rätt segt då vi bara var 12 ute spelare. Körde fys på slutet vilket var förvånansvärt skönt och roligt !
Nu har jag precis käkat grillad kyckling och pasta som syster och jag lagat. Till efterrätt blev det sockrade jordgubbar med kladdkaka och grädda. Klagar inte. Livet rullar på och är återigen på bra humör !


Lill lördag

Tjenixen, haft en bra dag i skolan med blandade typer av lektioner. Blev dock på sämre humör längre in på dagen detta pga äcklig mat tråkiga lektioner regnet som öste ner osv osv.
Just nu sitter jag hemma i soffan och mumsar i mig en chokldmuffin. Det är syster som har bakat till ett projekt i skolan. Super gott. Samtidigt läser jag olika bloggar och surfar runt på internet, strax fixar jag mat och sedan rullar jag ner mot k-Borg för innebandy träning. Uppdaterar senare ikväll kramis!


Godmorgon

Godmorgon på kära guldfiskar! Sitter just nu och äter frulle, strax går jag mot bussen som rullar vidare mot önsta gryta. Har egentligen inte tid att skriva detta då bussen går om 3 minuter... Bäst att dra nu vi hörs och ses kram!


McDonald's

Blev donken till middag idag, helt ok. Förut gillade jag inte alls deras mat då den bara kändes fet och äcklig. Men nu har dom fått in några nya menyer som är riktigt mummsiga, bland annat min favo prime chicken (på bilden) ! Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka tänka bort smärtan i magen. Hej svej/frida


Count down-it's my birthday!

Endast sex dagar kvar, sedan lämnar jag tiden som femtonåring bakom mig. Övningsköra och grejer. Ballt. Mina fina vänner (på bilden) håller koll på min födelsedag!


Jag återvänder

Hej på er mina underbara läsare. Eller tja just nu är det vell ingen som följer denna utdöda blogg? Iallafall så har jag tänkt dra igång bloggen igen. Jag har provat på devote ett flertal gånger men gillar inte riktigt utseendet därför drar jag som sagt igång denna blogg igen ! Kommer att skriva om min utrista vardag, mina åsikter om saker och ting och självklart kommer ni att få se en hel del foton. Ha det toppen bra vi hörs snart!


RSS 2.0