@home

I skrivandets stund sitter jag hemma, uppe i mitt lilla rum på vega, har tagit en kortare paus i städandet och packandet. Veckan på Mallorca har vart så jäkla bra! Sol,bad,mat,flipp och värme. Kom inte hem förens tidigt imorse, klockan sex var vi på plats i V-ås igen. Som sagt så packar jag förfullt detta eftersom jag imorgon (redan 04.30!!!!) åker till göteborg för att senare ta båten till Danmark där jag kommande vecka spelar DanaCup med Västanfors. Har ännu inte laddat äver kamera bilderna på någon dator så jag bjuder så länge på en bild från instagram. Hare gött.


Whoop Whoop


Längtar längtar längtar

Gud så jag längtat/längtar till imorgon! Klockan tre lämnar vi Västerås och rullar in på Arlandas parkering några timmar senare. Planet mot mallorca lyfter strax innan sju. Ska bli så himla skönt och kul att komma birt från Västerås, Sverige och detta urtrista väder. Idag har jag hitills städat ca hela huset och gjort frukost på sängen till min syster. Nu ska jag packa färdigt och sedan koka ihop något mumsigt till lunch. C ya.


Helt otroligt vad det regnat de senaste dygnen. Tack vare detta oväder har jag inte bara suttit inne på dagarna utan också sovit uselt. Idag ska jag iallfall först ut i spåret med Hedda och springa sedan kommer hon och Marie över på lunch. Mysigt som tusan. Får se vad som händer ikväll men förmodligen blir det bio. Nu ska jag mumsa på min frukost och sedan byta om. Ska även sätta fart med packningen idag då jag på fredag (!!!) åker till Mallorca !


Powermeet

Äntligen fungerar blogg.se appen igen, vilket innebär en mer regelbunden uppdateringen på bloggen. As bra.. De senaste tre dagarna har jag umgåtts med fina vänner och det har blivit en hel del sena nätter, fyllda med skratt kärlek mat bad bilar osv. Igår var vi på löga och kikade in de bilar och raggare som samlats där under powermeet. Riktigt kul faktist. Inledda denna regniga söndag med lyxfrulle tillsammans med syster annars blev det lite av en slö dag, skönt med tanke på vädret här i Västerås... Tog en vända på Erikslund och sedan lunch, fika osv hos farmor och farfar. Som alltid hamnar man i matkoma efter besöket. Men mysigt var det.


Every day is a fashion show and the world is your runway.


vi bara myser

Haft en riktig mys dag. Var på jobbet (sista dagen!!!) mellan åtta och tolv innan jag åkte hem igen till min goa syster. Tillsammans hojjade vi ner till centrum och jag fick med mig ett linne från GinaTricot och dessutom ett par vita hörlurar till mobilen för ynka 99 kr ! Riktigt kap. 
Vi var dock inte ensama på stan, det kryllade av raggare då det är power meet i helgen. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar, eller ogillar denna helg... men men det visar sig vell på söndag vad jag tyckt?
Känner att jag svävar iväg på fel spår. Anyway, mina kära mormor kom förbi idag och hon stannar tills imorgon, vilket är super mysigt. 
Blev lite av en tjejkväll-ladies night då mormor kom hit och pappa är i Malmö. Vi har grillat och ätit glass och smoothie. Nu sitter vi bänkade i soffan framför "sommar med Ernst". 
 
trevlig sommar, och helg. 
 

VÄRLDENS FINASTE

Gårkvällen på löga var den bästa på väldigt länge ! Gud så jag saknat dessa kvällar. Älskar er över hela mitt hjärta, varenda en av er. världens bästa vänner.
 

*

 
sommar inspoo 

chillmode

Fick sluta två timmar tidigare från jobbet, så nu har jag hunnit med både ett träningspass och att laga mat till syster som är sjuk. 
För tillfället sitter jag i soffan med hennes macbook och mumsar på en jordgubbs- smoothie samt slö tittar på Ellen Degeneres och bläddrar genom Elle med syster. Chillmode on alltså. 
Ikväll, runt fem beger jag mig förmodligen mot Löga för grillning med mina fin fina vänner ! 

-

Stressigt blir det vell, men jag känner för ännu ett inlägg nu när jag väl har dragit igång den gamla datorn.
Gick upp tidigt imorse, redan halv sju. Detta för att hinna göra mig i ordning för arbete och för att hinna se på the secret life of a american teenager, tror jag det heter. Väldans bra program. Hur som hellst haft en ur trist jobbdag, firade detta med löpning i spåret när jag kom hem.
Nu ska jag skynda mig med att byta om och äta innan jag rör mig mot gryta, Önsta IP för fotbolls träning.
 
 
you make me feel good. na na na na
 

Karlstad-mästarcupen

Sätter mig snabbt framför datorn i källarn och skriver ihop ett inlägg om helgen, då jag befann mig i Karlstad för att heja fram syster i Mästarcupen(sm f14).
Heja vet jag inte om jag var så duktig på men det gick trots det hela vägen till final, och ett guld åkte med hem till Vässan. Grattis flickor.
Förutom att jag sett på en himla massa fotboll har jag även hunnit med lite shopping. Var meningen att vi skulle in i Karlstad centrum för att köpa resterande böcker i Harry Potter serien då jag läste ut första på tågresan dit... men det hela slutade med att jag fick med mig tre kassar kläder hem.
levis shorts, pieces shorts, kofta vero moda, mjukis overall SVEA och ett linne, även det från SVEA.
kom hem till Västerås igen igår eftermiddag, kväll. Begav mig då mot gryta för att se på Em finalen med vänner.
Efter en mycket trevlig, lugn helg återgår jag nu till arbets rutinerna. Sista veckan på jobbet, galet vad jag längtar tills mitt sommarlov börjar, på riktigt.
 
 

torsdag (försenat)

Igår jobbade jag från åtta till halv ett, åkte sedan hem på min cykel. Solade på altanen en stund i sällskap av min mycket spännande Harry Potter bok, en skål jordgubbar och marabou.
Runt två satte jag mig i bilen tillsammans med pappa, tandläkar besök i Stockholm. Det slutade bättre än väntat, och iställe för att komma hem med en tandställning i underkäke, kom jag hem med beskedet att det endast är två månader tills jag får a bort tandställningen.
Stressade hem till fotbollsträningen som började 17.30.
Därefter stressade jag hem igen för att hinna duscha och sedan möta upp mina fina vänner på stan för CityFestivalen.
Betalade aldrig för att komma fram vid scen men hörde och såg tillräckligt från andra sidan svart ån.
Nu tar jag mina väskor och sätter mig på tåget mot Kalstad för att agera supporter till systers lag som spelar mästarcupen. Hemma söndag.
 
 
 

RSS 2.0