Söndag

Gårdagen var något stressig, men det löste sig till sist. Jag hann med jobb, innebandy - seripremiär, stan och framåt kvällen låg jag bara i sängen.
Idag har jag spelat säsongens sista (kanske karriärens sista) fotbollsmatch. Matchen resulterade i 5-0 till oss, mot Bk30.
Imorgon återgår jag till vardagen, måndag.
Hur som hellst är extremt trött, foten värker och jag är inte alls på humör.
Nu: grillat med familjen.

 

 
cutie <33

12.06

Allmänt trött på allt at the moment. Inte gjort annat än att plugga och träna denna vecka, därav den dåliga uppdateringen.
Sitter just nu och läser på det sista inför Politik provet som väntas om ca 20 minuter...
Allmänt irriterad och trött dock räddas denna dag av att lönen kommer in på kortet, pannkaka i skolan och att jag och pv firar 6 månader.

PLUGG PLUGG PLUGG

Tillägnat precis hela dagen till att plugga. Jag har inte gjort annat än att plugga politik sen jag kom hem, nu har jag tagit en kortare paus innan jag växlar om till matte.
Spyr på detta.

OM MITT HJÄRTA SLÅR

En textrad från låten som vart på min hjärna hela dagen får pryda den övre raden dagen till ära.
Det har, trotts stressen efter innebandyn vart en ganska lugn dag. Hade halv tio imorse innebandy på bombadier därefter skyndade jag och Hedda oss till skolan för att på tio minuter hinna äta lunch innan samhällen.
Eftersom vi hade debatter idag visade sig att jag började halv två vilket innebar att jag stressade helt i onödan. Men men sånt är livet ibland.
Nu befinner jag mig hemma på lilla Vega framför Gossip Girl, har tagit en paus i pluggandet men strax börjar jag igen. Mumsar också på advokado, mozarella och räkor. Klockan fem är det inenbandy.



15.45

Tagit en powernap på ca tjugo minuter. Är dock fortfarande äckligt trött och har skapligt ont i huvudet. Hur som hellst så måste jag fortsätta plugga i ytterligare några timmar innan det är dags för fotbollsmatch mot arboga. Detta kan komma att vara den tråkigaste söndagen på väldigt väldigt länge. Och med tanke på det vill jag inte ens uppleva kommande vecka. Vill ha fredag nu.

frukost

Blev en riktigt mysig lördag. Bestog som sagt av jobb, innebandy, bästisar och film. 
Kom hem runt tolv tiden kröp då ner i min egen säng på momangen. Vaknade runt tio idag och åt en mycket mysig frulle. 
Idag prioriterar jag plugg och därefter fotbollsmatchen ikväll, ska även försöka klämma in lite tid för att städa mitt rum då de redan är stökigt igen... 
Hoppas ni haft en lika mysig helg som jag, för imorgon är det måndag igen, och endast fyra veckor kvar till höstlovet.
 

Polaroid 660 Autofocus

Precis vaknat efter en timmes tupplur, väl behövligt efter dagens arbete. I skrivandets stund sitter jag i sängen och väntar på att mor min ska komma hem och hämta mig för att sedan åka till Erikslund o kika på skor. Om jag har tur plockar jag med mig ett par Dr Martens hem!
I min väntan sitter jag och suktar nå enormt efter denna Polaroid 660 Autofocus, kamera. Otroligt sugen. Sätter förmodligen denna högt upp på julens önskelista... 
 

14.37

Spenderat hela fredag förmiddagen här hemma. Jag har städat både över och mellanvåningen och pluggat Engelska samt samhäll. Nu ska jag strax även påbörja lite matte. Extremt duktig.
Ikväll när i stort sätt hela Västerås ettor går på ettanfesten, sitter jag i en gympa hall och kikar på pv som spelar fotboll. Innan dess äter vi nå gott.
Trevlig helg gott folk.

fredag morgon

Stannade upp till tolv igår för att skriva färdigt min engelska uppstats som ska skickas in idag, trots detta hann jag inte riktigt färdigt så fortsätter om några timmar, efter innebandyn.
Ska även försöka med att städa här hemma, då det just nu är äckligt stökigt. Sedan har jag matte och samhälle jag behöver plugga på.
Det är hur min fredag ser ut att bli, just nu i alla fall.

photo booth

Förbereder mig för veckans sista lektion, samhäll, genom att larva mig med Hedda och Felix i photo booth. Hörs. 
 
 
 

18 september

Ligger utslagen i sängen och skriver med massa underbara människor på facebook. Tränade tillsammans med divition 2 laget (fotboll) idag ute i spöregnet. Börjar tro (Heddas teori) att Gud vill visa att jag inte ska hålla på med fotboll längre därav spöregnet varje tisdag. 
Hur som hellst, vart i skolan från kvart över åtta till kvart i fyra * :))) * cyklat hem i motvind och sovit en stund. 
Ingenting roligt alls att uppdatera er med, så sätter punkt här och sover. 'gonatt. 
 
i brist på annat bjuder jag på denna fina paintball bild, från klassresan. riktig krigare.

Måndag Osv.

Helgen har gått äckligt fort. Började med en syskondag i lördags, följde därefter upp med Sm kvalet i innebandy i söndags, ni som följer mig på twitter, vet redan att vi vann alla tre matcherna och där med gick vidare (!!!) ur Steg 1 som obesegrade gruppsegrare. Så otroligt skönt.
Idag är det veckans värsta dag, måndag. För att göra det hela ännu lite jobbigare hade jag skolfoto idag *:))* bara för att så hade jag självklart sämsta hårdagen någonsin, men men.
Just nu: sitter vi vardagsrums bordet och pluggar lite, samt väntar på mat. Klockan sex beger jag mig mot Bäckby för dagens andra innebandypass. 

peaceout


bästa soffis och jag, som sargvakter i vintras. 

 

 


.

Idag gäller det. Sm flickor 16. Idag ska vi vara bäst. Det är ett måste.

Lördagen

Tillbringat dagen tillsammans med min fina syster. Shoppat på erikslund, lunchat på Ikea osv, fortsätter att tillbringa resten av denna lördag med henne. Blir förmodligen att ladda inför morgondagens sm kval, i form av soffhäng. äckligt nervös/taggad. Dags för revansch.

'

Sitter i skrivandets stund hemma och funderar över livet. nej inte riktigt så djupt. Skriver på min engelska uppstats och små kikar på Ellen Degeners, eller vad det heter. 
Övrigt: är jävligt nervös inför Sm på söndag, har svin ont i höften efter dagens morgon träning. och saknar önsta nå enormt. 
 
 

Innebandy

Ligger fortfarande i sängen och drar mig, börjar inte förens klockan halv tio. Då med innebandy på bombadier. Man kan inte annat ännat älska widenskas fredagar. Börjar halv tio slutar elva. Dock behöver jag plugga när jag kommer hem.
Ikväll har jag innebandy träning med laget, sista inför sm på söndag, efter det besöker jag och Hedda karamellfarbrorn och sedan myser vi. ÄNTLIGEN HELG.

tillbaks för att stanna

Börjar med att åter igen be om ursäkt för min uppdatering. Men förhoppningsvis är den värsta skolstressen över och jag har tid att uppdatera lite oftare och om roligare saker framöver.
Hur som, idag har jag vart i skolan precis som alla andra dagar de senaste fyra veckorna. Efter skolan hojjade jag iväg till Ali på gryta, vi nördade oss med våra mac:ar och satt ute i solen.  Befinner mig just nu uppe på mitt rum och ska precis påbörja dagens plugg. Sällskapas av datorn, chokladkaka och ett glas mjölk, detta gör nästan plugget blir till en njutning... 
Om någon timme vankas syskon mys tillsammans med min fina lillasyster. Fredag mitt i veckan.
 
 
 

sovmorgon?

Denna helg har gått till innebandy och jobb. Klivit upp sex hela helgen för att sedan pallra mig iväg till helgjobbet som börjar halv åtta...
Igår var det iallafall lördag, jobbade hela förmiddagen, sov mellan ett och halv tre för att sedan fara mot Stockholm för innebandy match mot Bele Barkarby. Rolig match som slutade med vinst 1-5 !
Resterande timmar av dygnet spenderades med min allt för fina lillasyster. Taco, pensionersjävlar, dear john, friends, chips, choklad och hallonsoda.
Bästa lördagen på väldigt väldigt länge.


TGIF

Beeptest, dips, chins, benböj, 30 m, cykling det är vad min morgon bestått av. Har kört fys tester med innebandy profilen hela morgonen och nu ligger jag utmattad i soffan här hemma och kikar på film. Strax gör jag lite lunch och växlar från datorn till matteboken, inte riktigt lika kul men väl behövligt. Klockan fem rullar jag till Kborg för innebandy och strax därefter tjejmys hos Elsa. Fredag helt enkelt. Thank God It's Friday.
 
 
 

Torsdag

Har haft veckans sista lektion, samhälle. Såg på film och mumsade på nybakta bullar från skolans bageri. Väldigt gott. Nu ikväll är det match mot Skilljebo som gäller.

firar min fina

Firar min fin fina kompis, på hennes dag. Sexton år. Grattis älskade du!!

Spenaderade som sagt gårkvällen med ett litet antal av mina fina vänner. Tillsammans åt vi taco, efterrätt och en hel del snacks... 
Det blev en lyckad kväll som alltid med dessa brudar. 
Idag, lördag började jag med att jobba och sedan har jag bara legat hemma på soffan och i stort sett inte gjort ett skit. Drar mig så småning om mot K-borg för innebandy.
 
+ Grattis till världens finaste kompis, Hedda. Ha bästa födelsedagen någonsin hjärtat det är du värd. 
 

RSS 2.0