GODMORGON

  

FREDAG

Äntligen fredag, som jag längtat efter denna dag. Blir en hyfsat lugn fredag, började dagen med träning imorse, och nu inväntar jag Adam som strax kommer. Ikväll kikar jag förbi träningen på K-borg och träffar mina fina brudar. Imorgon, lördag drar jag mot uppsala för att spela f 18, SM kval !
Bra start på lovet.

20.39

Kärleken till innebandyn , är en kärlek ingen kille i världen någonsin kommer att kunna ersätta. Stört vad jag älskar mitt lag, världens bästa tjejer. 
Dagens träning var roligare, och jobbigare än väntat. Men jäklar vilken skön känsla som sprids i kroppen efteråt. 
 
Har nu, 1 timme efter träning (efter överenskomelse med Matilda) duschat och befinner mig som oftast i soffan. Dricker chai the och laddar upp inför kommande skoldag. Imorgon eftermiddag tar jag lov. HÖSTLOV. 
 
 
slänger in denna , extremt fina men uttjatade bild. världens bästa Hedda. 

Onsdags Fika

 

Frukost


-

Ingenting speciellt har hänt sedan jag senast uppdaterade och där av frånvaron på bloggen. I Söndags var jag dock på bio med mina små änglar, kusiner. Såg filmen modig i 3d och mös sedan resten av eftermiddagen.
Idag är det Onsdag, började med tandläkarbesök i Sundbyberg, och sedan skola. Imorgon fikar jag på stan med mina fina vänner, Sofia och Hedda.




KAVAT

Haft en helt vanlig dag i skolan, ut över det har jag besökt sjukgumnasten och fått foten tejpad i rött. Moder min har hämtat ut mina super fina Kavat skor på posten, och nu sitter jag uppe på mitt rum och pluggar anatomi för fullt. Värt inlägg. 
 

ONSDAG

Befinner mig hemma på Vega och skriver inlägg efter inlägg som en efter en raderas. Kommer inte på något vettigt att skriva, och allt har en förmåga att sluta urtrist och onödigt. 
Har dock beslutat mig för att publicera detta. 
Jag ber om ursäkt för min dåliga närvaro här på bloggen, men har inte haft lust, tid eller ork att skriva något, då min vardag bestått av plugg, träning, vila, match och plugg. 
Idag är det onsdag, och en dag närmare fredag, helg. Kom hem klockan tre efter två riktigt långa lektioner. 
Är rätt glad idag och mår därför hyfsat okej. Ska strax baka med lillasyster och därefter plugga vidare. Klockan sju är det träning. BYE 
 

Don't you worry, don't you worry child See heaven's got a plan for you.

Fick en bra start på denna söndag, mormor som var på besök bjöd på pannkakor, hallon och grädde till frulle. Perfekt.
Efter denna brakfrukost tog hon och jag en promenad i det fina höstvädret.
Efter lunch någon gång tittade jag på syster som spelade Dm final i fotbolls dm.
Klockan sex var det min tur. Div 3 match mot knäppmora 11-0 till oss. Bidrog med ett mål och några assister. Nu har jag tagit ett välförtjänt bad och strax blir det the och smörgås med moder min. Bra avslut på helgen. 

 

Önskar att jag kunde befinna mig på innebandy planen 24 h om dygnet, på så vis skulle jag slippa alla dessa jobbiga tankar, känslor och problem.

 


hjärta

Gårkvällen var bland de bästa på länge. Väldigt länge. Tjejmys på altanen hemma hos mig, i form av, taco, x-factor, snack och en massa värme ljus samt filtar.
Vet att jag inte säger det allt för ofta men mina vänner, är de bästa, underbaraste vännerna på jorden. Saknar nå otroligt att gå i samma skola, och klass som er.
 
 
 

FREDAG

Passar på att uppdatera bloggen nu när jag äntligen har tid. Började kvart över åtta med gym i skolan har efter det, varit hemma sedan klockan tio.
Under dessa timmar har jag suttit framför Grey's Anatomy, ätit och duschat.
Beger mig strax till skolan igen för att gå på matte. Klockan fem tränar jag innebandy.


-

Slut på fantasi vad det gäller rubriker, därav strecket.
Denna dag har vart extremt lång och långsam den har haft sina up's and down's men i stort sett varit bra.
Överlevde idrotten, blodprovet och korvstroganoffen till lunch.
Efter skolan har jag suttit bänkad hemma i soffan framför världens bästa Grey's Anatomy och ätit våfflor till middag.
Avrundar tisdagen med ett lång bad med ansiktsmask och lite annan behövlig vård. Tomorrow is a new day.

RSS 2.0